Psycholoog Eindhoven – over ons

Wij zijn drie verschillende psychologen in Mierlo (nabij Eindhoven) en werken alle drie op het zelfde praktijkadres. Hieronder worden de drie verschillende psychologen in Eindhoven voorgesteld. De psychologen op de website zijn aangesloten bij Psychologen Nederland (Psyned). Je kun ons bereiken op 040 – 30 41 077, wij nemen de tijd om de juiste match te vinden. We kunnen ook meteen een afspraak plannen bij een van de psychologen.

Contact met Psycholoog Eindhoven

Bel of mail voor een afspraak bij een van de psychologen in Eindhoven.

Sascha Wetzels – Meertens, Psycholoog, Mierlo

Psycholoog Eindhoven - Sascha Wetzels – Meertens

“Mijn naam is Sascha Wetzels en ik ben als psycholoog in Mierlo. Ik vind het belangrijk om een traject zorgvuldig af te stemmen op uw hulpvraag en achtergrond, en samen op zoek te gaan naar de oorzaak en betekenis van uw klachten.”


Lisanne Schreurs, Psycholoog, Mierlo

Psycholoog Eindhoven - Lisanne Schreurs

“Mijn naam is Lisanne Schreurs, als psycholoog vind ik het belangrijk dat er een goeie klik is zodat we samen je klacht kunnen aanpakken. Meer over mij? kijk dan op mijn website!”


Kim Biesmans, Klinisch Neuropsycholoog, Mierlo

Psycholoog Eindhoven - Kim Biesmans

“Elk verhaal is even interessant en elke behandeling even bijzonder. Want dat is de drijfveer achter elk traject dat ik samen met een cliënt begin”.


Ellen Frunt, Orthopedagoog, Mierlo

Psycholoog Eindhoven - Ellen Frunt

“Mijn naam is Ellen Frunt, als orthopedagoog werk ik met een persoonlijke aanpak. Meer over mij? kijk dan op mijn website!”