Heb je een klacht over mijn behandeling?

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens een aantal afspraken over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Een klacht? Vertel het mij

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Nou, dan kun je altijd bij het NIP terecht.

Zorgvuldige afhandeling via NIP

Het College van Toezicht van het NIP behandelt je klacht. Kijk op de website of neem contact op met Rosalinde Visser, zij is binnen het NIP verantwoordelijk voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer (020) 410 6222.

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over het NIP, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf – bel of stuur even een mail naar GZ Psycholoog Eindhoven ter attentie van Kim Biesmans. Ik help je graag.