Coaching Eindhoven

Coaching Eindhoven verzorgt coaching trajecten vanuit uiteenlopende hulpvragen. Hierbij gaat het niet om hulp bij psychische klachten (dit valt onder de zorgverzekeringswet), maar eerder om vragen naar het optimaliseren van het eigen functioneren, van het functioneren in een groep of coachingsvragen vanuit bedrijven die willen kijken naar het optimaliseren van processen en/of medewerkers.

Waar het in coaching om gaat is waarschijnlijk het besef dat je niet optimaal presteert, dat je het niet helemaal in de vingers hebt en je hier grip op wil krijgen. Daar wil ik je graag bij helpen; ook hier kijk ik naar mensen als informatieverwerkende mechanismen die moeten leren begrijpen hoe hun brein werkt/wat voor jou als individu werkt, waar je pijnpunten/twijfels, maar ook je kracht en je energie zit. Dit om prestaties te optimaliseren.

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar; het voordeel hiervan is dat het traject volledig naar wens ingericht kan worden.

Meer informatie over psychologen Eindhoven

Als je meer wilt weten over psychologen, of als je een specifieke vraag over jezelf hebt, bel dan even voor een afspraak of stuur een e-mail naar GZ Psycholoog Eindhoven – Kim Biesmans.