Lees de ervaring van cliënten van GZ Psycholoog Eindhoven

Cliënten schreven over hun ervaringen bij mij:

5/5

“Je denkt vaak: ‘nee, we hebben geen relatietherapie nodig, we komen er zelf wel uit’. Niet dus! We hebben gekozen om toch in therapie te gaan en gelukkig is onze relatie na 20 jaar hersteld. We zijn weer heel blij met elkaar”.

4/5

“Wat voor mij heel goed geeft gewerkt, is de combinatie van uitleggen en begeleiden. Uitleggen hoe dingen werken in het brein en wat dat tot gevolgen heeft/kan hebben. Mij stimuleren om na te denken over de kern van mijn probleem, vervolgens mij te begeleiden bij het (zelf) zoeken naar oplossingen en zo nodig aan te vullen en/of bij te sturen”.

5/5

“Kim stemt volledig af op jou. Ze leeft zich in, denkt met je mee en geeft je net dat duwtje in de goede richting dat je nodig hebt. Mij heeft ze enorm geholpen met alles en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor”.

5/5

“Bij Kim Biesmans voel ik me voor de eerste keer echt serieus genomen. Ik merkte gelijk het verschil tussen een psycholoog die geen ervaring heeft met NAH en een psycholoog die wel ervaring heeft met NAH. Ook dingen zoals verwijzingen naar een ergotherapeut of chiropractor worden door haar gelijk opgepakt en geregeld. Ik ben echt tevreden met hoe ik nu behandeld, maar vooral ook begrepen en geholpen wordt.”.

5/5

Zeer open, vriendelijk, eerlijk en professioneel psychologe. Ze is niet bang te zeggen waar het op staat, waardoor je er echt wat aan hebt. Ging iedere keer met een goed gevoel weer naar huis.

5/5

“Kim heeft me ontzettend goed geholpen. Mij laten inzien wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan. Heeft me stapsgewijs uitgelegd hoe mijn hersenen ,na een NAH ,informatie verwerken en wat dat doet met mijn psyche en lichaam. Duidelijk,no nonsens, maar vooral betrokken. Van dag een af aan voelt het alsof je samen met Kim in een team zit die de eindstreep gaat halen. Wat een bijzondere ervaring is.”

5/5

In een relaxte sfeer op reis naar een einddoel. Via kleine opdrachtjes tot een uitspraak van Pipi Langkous gekomen; “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”.

Een nieuw levensmotto bijgekregen. Kim, dankjewel dat je mijn Pipi bent geweest!

5/5

Via het internet kwam ik het praktijk van Kim tegen. Er was geen lange wachtlijst, waardoor ik meteen geholpen kon worden. Dat was prettig, omdat ik natuurlijk meteen aan de slag wilde.
Ellen heeft de verdere behandelingen gedaan. Zij is spontaan en erg professioneel. De sessies waren heel fijn en luchtig. Ik ben vooral tevreden over de contact tussen cliënt en behandelaar. De sessies hebben mij erg geholpen. Heel veel wat ik heb geleerd kon ik meteen toepassen.

Contact

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail. Ik help je graag.