Stress en burnout behandeling in Eindhoven

Je bent niet ziek. Je moet er wel wat aan doen

Als je een burnout hebt, ben je waarschijnlijk al een hele lange tijd met je leven op een verkeerd spoor. ‘Chronische overbelasting’, heet het, oftewel, je neemt al tijden te veel hooi op je vork. Het resultaat daarvan is dat je dat wat je doet, minder goed kon doen, waardoor je nóg harder moest werken om op jouw niveau te functioneren.

Hoe komt dat? Waarom deed je geen tandje terug? Waarom heb je sommige zaken niet gewoon gelaten? Aan wie kon je geen weerstand bieden? Tijdens de behandeling kom je er achter en krijg je de ‘tools’ om in de toekomst meer regie te houden over je leven en een goede balans te houden tussen ‘geven’ en ‘nemen’.

Verzameling ongrijpbare klachten?

Wees het voor. Misschien heb je nu nog geen burnout, maar herken je wel een aantal van de klachten die ik omschrijf. Misschien maak je je zorgen. In dat geval wil ik je met klem op het hart drukken om mij eens te bellen of mailen.

Contact

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem telefonisch contact op of vul een contactformulier in voor een eerste kennismaking. Ik help je graag.